برنج در ایران از نقش آفرینی در اقتصاد ملی تا جایگاه منطقه ای و جهانی
الف دانلود: «برنج» به عنوان یکی از مهم ترین محصولات کشاورزی در ایران، نقشی کلیدی در اقتصاد، فرهنگ و اشتغال کشور ایفاء می کند. سالانه بالاتر از 2 میلیون تن برنج در کشور تولید می شود و با مصرف سرانه ی 40 کیلوگرم برای هر ایرانی، برنج همچنان یکی از غلات اصلی در رژیم غذایی ایرانیان محسوب می شود. با وجود تولید داخلی، ایران همچنان به واردات برنج نیاز دارد و سالانه حدود 1 میلیون تن برنج وارد میکند. این گزارش به بررسی ابعاد مختلف تولید، مصرف، صادرات و نقش نهادهای علمی در ارتقای تولید این محصول پرداخته است.
۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۹:۱۷:۵۶