اپراتورها باید تجهیزاتشان را به روزرسانی كنند
تكلیف اپراتورها برای مقابله با اختلالات ارتباطی هنگام قطعی برق
به گزارش الف دانلود معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری اعلام نمود: به دنبال قطعی های برق در سرتاسر کشور و اختلال در شبکه ارتباطی، اپراتورهای سیار ملزم شده اند امکانات دیزل ژنراتور و باتری های پشتیبان برای تأمین برق هاب سایت ها و سایت های BTS را تقویت کرده و در صورت نیاز، کمبود یا اختلال در باتری ها را رفع کنند.
به گزارش الف دانلود به نقل از ایسنا، افزایش مصرف برق در این روزهای گرما، منجر به قطعی های مکرر در شهرهای مختلف کشور شده و این موضوع، قطعی آنتن های موبایل و اینترنت را هم به دنبال داشته است. در شرایطی که به علت ادامه فرایند دورکاری در بعضی ادارات و برگزاری آزمون های آنلاین آخر ترم دانش آموزان و دانشجویان، استفاده از اینترنت لزوم دارد، قطعی اینترنت هم دردسرساز شده است.
با افزایش مصرف برق و بروز قطعی، باتری سایت های BTS برق لازم را برای آنتن اپراتورها تأمین می کند و اغلب سایت ها هم می توانند در بازه چند ساعته قطعی برق، پاسخگو باشند، اما شارژ باتری برخی از سایت ها امکان دارد زودتر از وصل شدن برق تمام شود که قطعی آنتن و اینترنت موبایل را هم به دنبال خواهد داشت.
جمال هادیان -مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات- اظهار داشته بود: قطعی برق سبب خاموشی بیشتر از ۲۰۰۰ دکل مخابراتی اپراتورها در سرتاسر کشور شده است. هر دکل فقط تا دو ساعت توان تأمین برق را دارد؛ وقتی خاموشی سه ساعته شد، خاموشی تجهیزات اجتناب ناپذیر است. ضمن تعامل با وزارت نیرو و با همکاری اپراتورها، مشکل بزودی حل خواهد شد.
در این راستا به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مجید حقی اعلام نمود: به دنبال قطعی های برق در سرتاسر کشور و اختلال در شبکه ارتباطی، اپراتورهای سیار ملزم شده اند امکانات دیزل ژنراتور و باتری های پشتیبان برای تأمین برق هاب سایت ها و سایت های BTS را تقویت کرده و در صورت نیاز، کمبود یا اختلال در باتری ها را رفع کنند.
معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری اظهار داشت: با تاکید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ادارات کل ICT در استان ها هم باید با بازدید و بررسی میدانی سایت ها، در صورت وجود مشکل در تجهیزات پشتیبانی برق، هماهنگی لازم را برای حل آن انجام دهند.
برنامه زمان بندی قطعی برق به صورت شفاف اعلام شود
وی درباره تعامل با وزارت نیرو برای رفع مشکلات ناشی از قطعی برق اظهار داشت: از وزارت نیرو و شرکت توانیر درخواست کردیم در صورت امکان، قطعی برق به حداقل رسیده و در طول یک روز چند بار تکرار نشود. همینطور برنامه زمانبندی قطعی برق به طور شفاف اعلام گردد تا اپراتورها متناسب با آن برنامه ریزی های لازم را برای مدیریت و تأمین برق سایت ها و پایداری ارتباطات انجام دهند.
معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری با اشاره به اینکه زمان شارژ مجدد باتری های پشتیبان برق بعد از تخلیه شارژ، نسبتا طولانی (حدود ۱۰ تا ۱۵ ساعت) است، تصریح کرد: با عنایت به این که تجهیزات یکسوکننده های اپراتورها هم برق سایت ها را تأمین می کند و هم شارژینگ باتری را انجام می دهد، بنابراین اگر قطعی های برق به تناوب و در بازه های زمانی کوتاه اتفاق بیفتد، تجهیزات پشتیبان برق سایت ها هم برای رفع مشکل کافی نیستند، بنابراین لازم است شرکت توانیر در تصمیم گیری برنامه زمانبندی قطعی برق، محدودیت های تکنولوژی تجهیزات را در نظر بگیرند.
حقی خاطرنشان کرد: لزوم استفاده از خنک کننده ها بخصوص در مناطق گرمسیر به دلیل بالا بودن دمای هوا نیاز دیگر اپراتورهاست که مستقیما توسط شبکه اصلی برق تأمین می شود و از راه باتری ها هم قابل جبران نیست.
منبع: الف دانلود
این پست الف دانلود را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات خوانندگان الف دانلود در مورد این مطلب