شبكه 5G مقصر گسترش ویروس كروناست؟

شبكه 5G مقصر گسترش ویروس كروناست؟

به گزارش الف دانلود خیلی از كارشناسان فعال در حوزه فناوری بعضی از نظریه های جدید در خصوص نقش شبكه 5G در گسترش و همه گیری ویروس خطرناك كرونا را رد و تكذیب كرده اند؛ این در حالیست كه بسیاری دیگر از آنها از ارتباط مستقیم این دو عامل سخن می گویند.


به گزارش الف دانلود به نقل از ایسنا، همزمان با شیوع گسترده ویروس خطرناك و مرگبار كرونا خیلی از افراد و كارشناسان كه پیش تر از منتقدان توسعه و راه اندازی نسل پنجم اینترنت همراه معروف به شبكه 5G بودند، از نقش این نسل از شبكه در تقویت ویروس كرونا و همه گیری آن در كشورهای مختلف جهان سخن گفتند.
شبكه5G در یكی دو سال گذشته به شدت جنجال آفرین و دردسر ساز بوده است چون كه خیلی از دانشمندان و منتقدان اعتقاد دارند كه توسعه شبكه 5G تاثیرات منفی گوناگونی بر سلامت انسان، حیوان و محیط زیست بوجود می آورد و احتمال سرطان زایی و بسیاری دیگر از بیماری های خطرناك را برای انسان بالا می برد. آنها اعتقاد دارند كه دولت های مختلف در سرتاسر جهان هم به دلیل سودآوری و درآمدزایی بسیار بالایی كه توسعه و راه اندازی این نسل از شبكه اینترنت پرسرعت برایشان به ارمغان می آورد، همچنان به همكاری با اپراتورهای مخابراتی و شركت های تكنولوژی فعال در این عرصه ادامه میدهند.
این در حالیست كه بسیاری دیگر از كارشناسان نظر و عقیده این دسته از منتقدان را قبول نداشته و با فرض اینكه فركانسهای شبكه 5G هم همچون نسل های پیش از آن، تنها فركانس های رادیویی هستند و وارد بافت های بدن انسان نمی شوند این نظریه ها را رد می كنند.
حالا به نظر می آید كه در یكی دو ماه گذشته با شیوع و همه گیری ویروس كرونا در خیلی از كشورهای مختلف بویژه اروپا و آمریكا، باری دیگر جنجال های ناشی از توسعه شبكه.. سر و صداهای زیادی را در جهان به راه انداخته است چون كه خیلی از افراد با انتشار پیام هایی در صفحات توییتر خود از ارتباط بروز ویروس كرونا یا بیماری كوئید ۱۹ با شبكه 5G سخن گفتند و اعتقاد دارند كه از آنجایی كه چین به واسطه شركت هواوی اولین و بزرگترین كشور پیشگام در توسعه و راه اندازی شبكه 5G بوده است، ویروس كرونا هم از همان كشور نشأت گرفته است و پس از آن هم در بسیاری دیگر از كشور هایی كه مبادرت به توسعه زیرساخت های لازم برای برقراری آن كرده بودند شیوع پیدا كرد.
همچون این كشورها می توان به كره جنوبی، ایالات متحده آمریكا و بریتانیا اشاره نمود.
آنها همینطور علت عدم بروز ویروس كرونا در كشور های آفریقایی را نبود زیرساخت های شبكه 5G اعلام نموده اند.
اما بسیاری دیگر كارشناسان فعال در حوزه فناوری در پاسخ به گزارشگر AFP در این خصوص خاطرنشان كرده اند: در صورتیكه این سخنان درست باشد، برخی دیگر از كشورها همچون ایران، مالزی، سنگاپور، فرانسه و نیجریه هم كه هنوز مبادرت به توسعه شبكه 5G نكرده اند، هم نباید گرفتار این ویروس می شدند اما الان به شدت درگیر آن شده و شمار مبتلایان به آنها هم بسیار بالا گزارش شده است. ازاین رو نظریه های ارتباط و نقش شبكه 5G در بروز و گسترش ویروس كرونا در جهان همگی رد می شود.
اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی بود كه اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامه ای را برای توسعه تیم ارتباطات بین المللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فرای آن (IMT-۲۰۲۰) شروع كرد. در نتیجه رسماً یك مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبكه موبایل آغاز شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتورهای اینترنت و تلفن همراه در سرتاسر جهان هستیم كه هر یك به دنبال برقراری و راه اندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت ۵G در كشورهای مختلفی همچون كره جنوبی، ژاپن، چین، ایالات متحده آمریكا، استرالیا و غیره هستند و از توانایی ها و برنامه های خود در این حوزه رونمایی می كنند.
كشورهای بسیاری در سرتاسر جهان همچون ایالات متحده آمریكا، كانادا، استرالیا، چین، كره جنوبی، ژاپن و خیلی از كشورهای اروپایی و غیره با همكاری بزرگترین اپراتورهای جهان در حال برقراری نسل پنجم اینترنت همراه ۵G هستند و در این حوزه فعالیتهای گسترده ای را انجام داده اند.
خیلی از بزرگترین شركت های مخابراتی و اپراتورهای فعال در جهان نظیر نوكیا، اریكسون، هواوی، ال جی، اسپرینت و غیره به شدت در حال رقابت جهت راه اندازی اولین شبكه اتصال به اینترنت نسل پنجم ۵G هستند. نسل پنجم شبكه تلفن همراه ۵G، استانداردهای پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است كه بعد از نسل چهارم شبكه تلفن همراه فعلی عرضه می شود.





1399/01/16
17:13:03
5.0 / 5
2894
تگهای خبر: ارتباطات , ارتباطات سیار , استاندارد , اینترنت
این پست الف دانلود را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات خوانندگان الف دانلود در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
الف دانلود