خودروی برقی هوشمند ۲۰ هزار دلاری از راه رسید
الف دانلود: شرکت خودروسازی لیپ موتور (Leapmotor) چین، خودروی برقی هوشمند 20 هزار دلاری را بعد از کاهش قیمت خودرو های بی وای دی (BYD) به بازار ارائه کرد.
به گزارش الف دانلود به نقل از ایسنا، لیپ موتور که شریک چینی شرکت خودروسازی استلانتیس است، روز سه شنبه و یک روز بعد از کاهش قیمت شرکت خودروسازی بی وای دی، خودروی الکتریکی جدید با فناوری رانندگی هوشمند را با قیمت زیر ۱۵۰ هزار یوان (۲۰ هزار و ۵۳۵ دلار)، روانه بازار کرد.
شرکت لیپ موتور اعلام نمود که پیش فروش خودروی لیپ موتور B۱۰ خودرا در ۱۰ مارس (20 اسفند) شروع می کند. این خودرو، نخستین مدل خودروی الکتریکی این شرکت است که به قابلیت فناوری لیدار (Lidar) و رانندگی هوشمند ترافیک شهری، مجهز می شود.
رویترز گزارش کرد که شرکت خودروسازی بی وای دی چین، دوشنبه هفته جاری، قابلیت های رانندگی خودران پیشرفته را در بیشتر مدلهای خود همچون مدل هایی با قیمت ارزان تر از ۹۵۵۵ دلار که بسیار کمتر از رقبایی مانند تسلا است، ارائه کرد. مفسرین می گویند این اقدام می تواند جنگ قیمت جدیدی را به راه بیاندازد.
این پست الف دانلود را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات خوانندگان الف دانلود در مورد این مطلب