رئیس كل دادگستری مازندران:

بانک ها نباید بنگاه داری کنند

بانک ها نباید بنگاه داری کنند

به گزارش الف دانلود، مازندران رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به اینکه بانکها به هیچ وجه نباید بنگاه داری کنند، اظهار داشت: این اتفاق، ظلم به مردم و همه اشخاصی است که از اهلیت موردنیاز برای سرمایه گذاری و تولید برخوردار بوده و در توسعه کشور موثرند.



عباس پوریانی پنج شنبه ۴ اردیبهشت در بازدید از یکی از کارخانه های تولیدی در کلاردشت، اظهار داشت: باتوجه به گزارش ارائه شده، مالک یکی از شرکت ها، تسهیلاتی از یک بانک دولتی گرفتن و به سبب مشکلات مالی، در پرداخت اقساط با مشکل روبه رو شده که مبلغ مذکور به سبب خسارات تاخیر تادیه، درحال افزایش است.

رئیس کل دادگستری مازندران اشاره کرد: کارخانه مورد بازدید هم اکنون با امکانات کامل، آماده شروع به کار است و در سالی که به نام سرمایه گذاری برای تولید مزین شده، انتظار می رود متولیان امر و بانک عامل مربوطه ضمن بازدید از وضعیت و امکانات این کارخانه، از بروز خسارات بیشتر به دستگاهها و امکانات جلوگیری کرده و همراهی بیشتری در امتداد پیشرفت تولید و رشد و توسعه استان داشته باشند تا ضمن احیا و شروع به کار کارخانه، برای تعداد زیادی از جوانان استان اشتغال زایی شود.

رئیس کل دادگستری مازندران اشاره کرد: بانکها باید با ارائه تسهیلات، در کنار افرادی باشند که به عنوان سرمایه گذار به میدان می آیند و در رشد اقتصاد موثر هستند.

پوریانی با اشاره به وضعیت یک شرکت تولیدی در کلاردشت، اضافه کرد: در این مورد، با عدم همراهی بانک دولتی مربوطه، در حقیقت دولت نیز متضرر می شود. مدیرعامل بانک باید شخصاً در این شرکت حضور یافته و ضمن بازدید از شرایط، امکانات و تجهیزات این کارخانه بزرگ، برای پیگیری و حل قانونی مشکل اقدام نماید.

رئیس کل دادگستری مازندران اشاره کرد: متاسفانه بانک دولتی مربوطه تا حالا اقدام موثر و توجهی به شرایط و وضع موجود این کارخانه و مصوبه موجود نداشته است.

پوریانی با اعلان اینکه دادگستری مازندران به عنوان مدعی العموم ضمن ورود به موضوع، پیگیر وضعیت این شرکت و اقدامات بانک مربوطه خواهد بود، تصریح کرد: باتوجه به تاکیدات رییس قوه قضاییه، دادگستری مازندران حامی تولیدکنندگان و افرادی است که از اهلیت ضروری جهت سرمایه گذاری برخوردار می باشند.

رئیس کل دادگستری مازندران با طرح این سوال که چرا شرکت و کارخانه ای به این بزرگی، چندین سال باید مترصد و در انتظار شروع به کار باشد، اشاره کرد: بطور قطع دلیل این اتفاق، چیزی جز عدم همکاری یا کم کاری مدیران بانک نیست.



پوریانی با اعلان اینکه بر اساس گزارش مدیر شرکت با راه اندازی کارخانه برای حدود ۲ هزار نفر اشتغال زایی می شود، اضافه کرد: بطور قطع تحقق این مهم، اتفاق بزرگی در توسعه و آبادانی منطقه خواهد بود.

رئیس کل دادگستری مازندران اشاره کرد: اگر این مساله درباب شرکت مذکور احراز شود که با اقدامات مدیران بانک ها، در حق دولت، مردم و بیت المال، ظلم در حال انجام می باشد، بطور قطع دادگستری مازندران به عنوان مدعی العموم به موضوع ورود کرده و ضمن تشکیل پرونده قضایی، پیگیر موضوع خواهد شد.

به گزارش الف دانلود به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، پوریانی اشاره کرد: وجود این سرمایه عظیم، دستگاه هایی که خریداری و نصب شده و فراهم بودن بستر و آمادگی ضروری جهت اشتغالزایی و توسعه اقتصاد استان، می طلبد بانکها همراهی بیشتری داشته باشند و بطور قطع پیگیر این مساله خواهیم شد.





منبع:

1404/02/05
11:34:36
0.0 / 5
21
تگهای خبر: دستگاه , شركت
این پست الف دانلود را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات خوانندگان الف دانلود در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
لینک دوستان الف دانلود
الف دانلود